Et lille fif til folket

Hej og rigtig glædelig jul til jer alle sammen!

Jeg fandt et godt lille råd til alle jer, læsere, som sidder derude og følger spændt med på min blog. Nu har jeg rendt rundt og haft problemer med min ryg rimelig længe, men har aldrig rigtig fået gjort noget ved det. Sad og læste lidt på nettet for at se, hvad man egentlig kan gøre ved det, og der fandt jeg det her indlæg om alternativ behandling. Det lyder altså som om at det er noget der godt kunne gå hen og virke. Om det virker skal jeg altså ikke kunne sige med sikkerhed, for jeg har ikke prøvet det før, men du kan jo selv prøve at læse lidt om det, for det giver altså meget god mening det hele.

Nu vil jeg altså lige slukke for min computer, for jeg vil ud og lave mig selv nogle æbleskiver. Jeg har set en måde hvor man laver æbleskiver med nutella i midten. Det skal jeg i den grad prøve af. Jeg skriver et nyt indlæg om det, hvis det bliver en succes. Hvis det ikke bliver en succes, så hører du nok ikke noget om det igen.