Køb billigt her en stor storm paraply med dobbelt skærm i sort

Køb billigt her en stor storm paraply med dobbelt skærm i sort

Vi fører kun kvalitet fra det internationalt kendte storm paraply mærke. En storm paraply er kendt for sin kvalitet og sine innovative designs. Disse paraplyer har 2 skærme, en komfortable ustrukturerede paraply. Storm paraply har været i branchen for golf paraplyer i over 30 år. Det strutter af god kvalitet, for man ved, hvilke krav man som kunde stiller til en god golfparaply. XL paraply, som er storm paraply agentur i USA, er en af verdens største leverandører af paraplyer. XL golfparaplyer med dobbelt skærm er førende, når det kommer til de mest velrenommerede mærker i golf paraplyer og afskærmning mod regnvejr.

Ekstra store storm paraply i sort med dobbelt skærm.

golfparaplyDen store golfparaply i sort tilbyder sin bærer en afslappet komfort og et fortrøstningsfuldt billede af social klasseløshed. Billedet af den gode golfspiller med en sort golf paraply er blevet et kultisk fænomen, der nu breder sig over flere aldersgrupper – paraplyen signalerer det uhøjtidelige og en tilbøjelighed til at fokusere på det sportslige i golf. Golf paraplyen er blevet alle mands eje, den er så at sige blevet den menige mands kongekrone i hånden.

Det var i 1958, at Brooksley Prime introducerede forløberen for den moderne golf paraply med den karakteristiske buede håndtag og den sorte skærm velegnet som et alternetiv til den almindelige paraply for en paraply bruger på gaden. Philadelphia paraplyen  er også en god paraply som er udstyreret med et lige skaft den har sin egne stilarter inden paraplyer. Der finder også modeller der hedder bl.a New York. Denne virksomhed er endnu i dag en af de ledende på markedet særligt kendt, som den er.

De fleste paraplyer er med skærm af polyester, en golfparaply er nærmest ikonisk og noget man betragter i USA og resten af verden som noget, der alene hørte til på golfbanen, men de bruges også mange andre steder.

Hvorfor ikke blive ejer af en fin og flot sort paraply, nu hvor det alligevel regner så meget? Paraplyen måler hele 130 cm i diameteren og vil derfor kunne hjælpe til mod al slags vejr. Slip for vådt tøj og hår, og nyd at kunne bevæge dig selv i regn.