Professionelle massagepiger

Ordet massagepiger bliver brugt i forskellige sammenhæng. Der findes de almindelige uddannede massører som bruger en time på at massere din krop.
Så findes der den anden slags. Som man nok ofte tænker på når man hører ordet massagepiger, er et andet ord for prostituerede. Hvilket vil sige piger/kvinder som tager penge for at have sex med mænd. For de fleste er dette et professionelt job lige som f.eks. En læge eller advokat. Der findes dog også dem som ikke gør det af egen vilje, og som er en del af et større kriminel bagkæde.

 

De frivillige massagepiger

For de massagepiger som gør det frivilligt er det et arbejde ligesom alle andre mennesker. De har en indkomst som 8589cfb4cd985c1375c6e34c_1920de betaler skat af, de har måske en kæreste og et hjem at tage hjem til. De har faste kunder som kommer jævnligt, og folk som de kun ser en gang eller en gang imellem. Der kan være mange grunde til at man opsøger denne form for service. Ligefra en handicapped person som har svært ved at finde tilfredsstillelse, til en ensom mand. Du kan dog læse meget mere om massage pigernes tjenester her.