5 magic point: skal jeg købe eller leje mit hjem?

Købe et hjem er den amerikanske drøm. Det er mere end et sted du sætte din hat i slutningen af dagen. Det definerer du, beskytter dig og trives med dig. Ja, Home ejerskab er en ædel forfølgelse, men det starter altid med denne første, vigtige spørgsmål: skal jeg købe eller leje mit hjem? Svaret er overraskende, ikke så indlysende.

Nu er spørgsmålet om “prisoverkommelighed” er vigtig, men det er ikke emnet for denne artikel. Vi har en gratis calculator på vores hjemmeside. Du er velkommen til at bruge den. Emnet for denne artikel, men beskæftiger sig med de spørgsmål, der skal besvares, før en lejer kan migrere ind i de magiske verden af HOME ejerskab.

Her er 5 MAGIC punkter, at du skal undersøge, om ikke at købe eller leje dit næste hjem:

UDGIFTER

ENGAGEMENT

MÅNEDLIGE BETALINGER

SELVANGIVELSER

RIGDOM

1. UDGIFTER:

Leje en bolig kræver, at du giver en check til udlejeren hver måned. Det er det. Du er færdig. Alt andet er blot taget hånd om for dig. Når du ejer et hjem, du er i erhvervslivet for dig selv, og det betyder, at du skal kunne håndtere alle udgifterne selv.

Du er ansvarlig, naturligvis, for den månedlige pant betaling til banken…

Du skal betale alle dine værktøjer, herunder telefon, gas, El, kabel, skidt, vand, osv.

Husk dit ansvar at tage sig af vedligeholdelse. Ikke at have penge nok på bankkontoen er ikke en god nok undskyldning. Hvis det er brudt, mĺ ya ordne det!

Så glem ikke din husejere associering afgifter, dit medlemskab gebyrer, ejendomsskatter, særlig vurdering skatter, forsikring… yada, yada, yada.

Når du lejer en bolig, give du ejeren en check. Når du køber et hjem, skal du sikre, at alle udgifter er opfyldt og lykkedes hver eneste måned, for evigt…

2. ENGAGEMENT:

Leje og Køb har forskellige finansielle forpligtelser.

For at leje en bolig normalt kræver en lejekontrakt. Nogle gange er det måned til måned; nogle gange er det en 12 måneders lejekontrakt. Men uanset hvad, der er altid en vej ud. Dit engagement er begrænset til den tid, du vælger at bo og opholde sig der.

Når du køber et hjem, du normalt tegn på en 30-årig pant, som de fleste mennesker ville hævde, er ligesom for evigt. Du er forpligtet til at sikre, at betalingen er leveret til bank eller långiver hver eneste måned, på tid. De er ligeglade, hvis du ønsker at flytte på et tidspunkt. Du kan sælge din bolig selvfølgelig, men du kan ikke bare bryde dit realkreditlån, ligesom du kan bryde din leasingkontrakt.

Købe et hjem kræver en langsigtet og økonomisk indsats. Leje en bolig blot kræver, at du klippe en check hver måned du bor hjemme hos valg.

3. MÅNEDLIGE BETALINGER:

Det synes altid, at en lejer vil betale mindre hver måned på månedlige betalinger. Lad mig kaste lys over dette emne. Undersøgt nøje, er det så langt fra sandheden, som Månen til jorden. Lad os bruge et eksempel:

Som en lejer, du betaler 800 kroner om måneden, lad os sige, at stiger 5% hvert år. Matematik kan afvige med dig og din udlejer, men du får idé. Spærring huslejekontrol er dette uundgåelig. Simpelt nok.

Som en boligejer på et fastforrentet lån på $1000 afdrag og renter pr. måned ændringer betaling aldrig… Aldrig… Ikke nogensinde…

Med andre ord vil lejers månedlige husleje i sidste ende OVERGÅ boligejer pant betaling… Meget hurtigere, så du kan forvente.

I dette eksempel, vil vores lejer månedlige betalinger overstiger vores husejere pant betaling, i omkring 6 år.

4. SELVANGIVELSER:

En lejer modtager normalt en skattefordel fra statslige og føderale skat bestyrelserne hvert år, undertiden omtales som en “lejers kredit”. Men boligejer får et fradrag på rentebetalingen på deres lån. Dette er en enorm fordel for boligejer.

Lad os bruge det samme eksempel med vores $800 lejer. I slutningen af året, kan vores lejer modtage en $600 lejer kredit på deres 1040EZ form, når de udfører deres afgifter. Simpelt nok.

Vores boligejer, på den anden side betalt $12.000 i alt afdrag på realkreditlån, hvoraf omkring $11.500 gik mod interesse. Denne interesse er en afskrivning.

Lad os se… $600 versus $11.500. Hmmm. Jeg kan godt lide at matematik. Det svarer til en dejlig sund selvangivelse for de fleste af os, komme April næste år.

Tage tusindvis af dollars i selvangivelsen, og gå på en dejlig sejltur rundt Jamaica!

5. RIGDOM:

Det er nok meget, meget sværere for en lejer at opbygge rigdom. Der er ingen indbygget mekanisme for anerkendelse, mens boligejer har sikkerhedsudfordringer sig klogt for fremtiden.

Lad os sige vi har en lejer, der ønsker at få rige. Enestående! De skal gå finde en forretning til at køre, eller en bestand at investere i, eller komme med en fantastisk opfindelse eller være den næste rockstjerne, eller følg et familie venner “tip” og gå gøre kvæg Futures fra August til September (bare et eksempel, folkens… Jeg ved ikke noget om kvæg…). Under alle omstændigheder, ville de fleste mennesker være bekymret, at vores lejer er efter den legendariske “pipe dream” mod rigdom.

Men lad os sige vi har en boligejer, der ønsker at bygge rigdom. Enestående! Hvad skal de gøre? Simple… intet… Betale pant… Bor i huset… Gå arbejde dit job. Det er det. Real Estate værdsætter i værdi, i gennemsnit, i det lange løb, som ingen andre finansielle køretøj. Det er en virtuel sikkerhed, og det er automatisk. Boligejer styrer den samlede værdi af hjemmet. Der er magiske af gearing.

Lad mig køre punktet hjem: nogen kunne købe et hus på $150.000, lad os sige, og i løbet af 7 til 10 år, er det helt rimeligt at antyde, at denne meget samme hus kunne være værd omkring $600.000.

Lejere har ikke en indbygget fordel til at bygge rigdom, mens fast ejendom værdsætter i værdi som en virtuel sikkerhed. De kalder ikke ejerboliger den “amerikanske drøm” for ingenting!

RESUMÉ:

Genstand for beslutningen om at købe eller leje, er ikke enkle. I sidste ende koges det ned til et spørgsmål om kompleksiteten. At blive en lejer er enkel. Være en boligejer er mere komplekse, og det betyder dog ikke, at det ikke er inden for din rækkevidde. Det er!!! Der er så mange mennesker, som blot venter i kulissen, længsel efter at hjælpe dig med at få der. Ejendomsmæglere, realkreditmæglere, venner, familie, osv.

Med alle disse ressourcer omkring dig bare om nogen kan eje et hjem, og i dette store land, den amerikanske drøm ejerboliger er helt inden for alle vores griber!

Men gør mig en tjeneste. Giv dig selv tid til at undersøge disse vigtige spørgsmål først. Kig indenfor. Som vi alle bliver ældre i livet, længes vi efter mere. Køb kontra leje er et fælles tema i denne rejse. Som vi vinker farvel til de yngre år, vi sige så længe at enkeltheden i livet, og vi siger goddag til løftet om velstand, rigdom og et bedre i morgen. Vi også sige goddag til højere og mere komplekse ting. Ofte gange, det er simpelthen villigheden til at acceptere kompleksiteten, der vil få dig til den forståelse, du har brug for.

Held og lykke på din rejse, fra leje til at eje dit næste hjem!

Vi har nydt at give denne information til dig, og vi ønsker dig held og lykke i din stræben. Husk at altid finde gode råd fra dem, du har tillid til, og aldrig vende ryggen på din egen sunde fornuft.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.