At vælge en forretningsgave

Business gave, som du vælger siger meget om dig. Det giver for dine partnere et kig ind i den forståelse, at du faktisk har for dem. Mens du ikke tænker måske meget om det, gør tænker, at en gave er en gave, de. Så du vælger den rigtige forretningsgave er ganske vigtigt. Spørgsmålet er, hvordan kan du gøre dette?

For at vælge business gave, der vil arbejde, skal du følge disse retningslinjer:

• Køb baseret på værdi og mening snarere end pris. Hvis du skal shoppe med en $200 dollar frugtkurv, plejer de værdsætter det så meget som $50 billetter til deres foretrukne basketball hold næste spil.

• Køb en gave, som du ved, de vil elske. Finde ud af noget om dem. Elsker de operaen? Måske har du bemærket, at de elsker en bestemt restaurant. Finde ud af, lige hvad det er, at de nyder. At tage denne lille smule af tid sikrer, at din forretningsgave er godt værdsat.

• Gør ikke en big deal om det. Ikke præsentere din gave foran en kontor fyldt med mennesker at overgå andre. Hvis du tror, at chefen ikke mærke, at du viser off, gør han. Ikke at nævne at dette kan medføre konkurrence og derefter du skal bruge en hel masse mere. Bare Vær høflig om at præsentere din forretningsgave.

• Omfatter en personlig besked. Takke dem, fortælle dem, at du sætter pris på dem. Give dem en tanke af venskab eller stolthed, som du måske tror betyder noget for dem. Nej, ikke forsøge at vinde dem over her. Sige det ærligt.

Hvis du køber en forretningsgave for en klient, Sørg for at medtage dette notat af personlige tak. Ikke blot har sekretæren holde dit kort i kuverten. Tage et par minutter af din tid og sørg for at uanset hvem du er at sende din business gave til, vil virkelig sætte pris på din eftertænksomhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.