Dirty Little hemmeligheder offentliggjort forfattere – del II

I del I i denne artikel, de fælles undskyldninger vordende forfattere har om hvorfor de ikke kan få deres bog skrevet blev identificeret. Overspringshandling er fællesnævneren. Så hvordan kan en forfatter overvinde tøven?
At blive nysgerrig af natur, vi har studeret den lille procentdel af forfattere har vi arbejdet med der har succes med at gøre fremskridt, skriver på deres blogs, organisere deres bogindhold, og der er at få offentliggjort.
Profil af succesrige forfattere
Her er den typiske intellektuel profil af en vellykket offentliggjort forfatter:
1. han skriver næsten dagligt på en blog.
2. vedkommende skriver ofte om, hvad andre eksperter siger.
3. hun er omhyggelig om citerer kilder.
4. han ser den røde tråd i situationer og indhold, og hvordan det relaterer til virkelige mennesker.
5. hun har et godt øje til syntese og opsummere begreber.
6. han er købedygtig se efter den praktiske anvendelse af idéer i virkelige verden situationer.
Jeg er ikke sikker på, hvilken af disse karakteristika er det vigtigste når det kommer til at dreje forfattere til offentliggjort forfattere.
Dette er ikke videnskabelig forskning, men anekdotisk karakter, så måske listen er ufuldstændig. Måske er den definerende forskel relateret til noget andet ikke på denne liste.
Når det kommer til ikke-fiktion bøger, de fleste af vores forfattere ikke venter kontrakter fra de store forlag. De går ruten selvstændige offentliggjort eller ved hjælp af print-on-demand. De vil bruge deres bøger som marketing værktøj, for på baglokalet salg, og for at skabe troværdighed for deres tjenester som konsulenter, højttalere og andre fagfolk.
Det ville være let at sige, at disse forfattere, der bogfører næsten dagligt på deres blog ender med nok indhold til at gøre det til en bog efter tid. Men antallet er ikke nok, åbenbart.
Den definerende kant
Jeg er tilbøjelig til at mene, at forfattere, der kan syntetisere og opsummere begreber fra pålidelige kilder har en kant til at færdiggøre en bog. Dem, der kan se de praktiske anvendelser af teorier og idéer til hverdagen og livet har også en kant.
Når en forfatter gør forbindelsen fra teoretisk, abstrakt idé til praktiske råd for leve- og arbejdsvilkår, han eller hun taler til læseren, og hvad betyder det for dem. Denne forbindelse racer energi for forfatteren. Når du skriver at levere værdifuldt indhold til læseren er du ikke længere tænke på dig selv og dine undskyldninger.
Det beskidte lille hemmelighed…
Tilbage til titlen på denne artikel serie, The Dirty Little Secrets af offentliggjort forfattere… i min udtalelse ved der lykkes på efterbehandling deres bøger at de ikke behøver at vide alt. De bruger ideer af andre mennesker, se på dem fra et nyt perspektiv, og skrive i en klar stemme, der viser deres passion.
Er de oprindelige forfattere? De er naturligvis. De fortæller det, som det er, fra deres synspunkt.
Disse forfattere, der mener, hvad de har at sige er kostbar, originale og så vigtigt, at det har leveres helt, vil forblive nedsunket i Smøleri. Hvem kan tage en risiko for at gøre en fejl, når så meget ego er indsvøbt i deres skrivning?
Trykket er for stor, frygten for fiasko for virkelige.
Disse forfattere, der mener, at de er blot budbringere, der er i stand til at organisere og syntetisere begreber tidligere opfundet af andre eksperter vil have kanten. De vil skrive, udgive, skrive, udgive, og de vil blive hørt og læst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.