Hvad er dårlig kredit UK?

Dårlig kredit UK er et begreb, som mange mennesker ikke forstår. Efter alt, kan kredit, selv nogle gange være svært at forstå… tilføje beskrivelse af “dårlige” til at det kan gøre det så meget mere forvirrende.

Men dårlig kredit UK behøver ikke at skabe unødige problemer… Du skal bare lære, hvad det er og hvordan man kan håndtere det, så du kan rette det og vende din dårlige kredit UK.

Hvad er kredit?

Kredit, eller mere specifikt din kreditværdighed, er en numerisk score, der bestemmes baseret på rapporter om banker og andre långivere, som du har haft et lån, konto, credit line eller anden form for finansiering med i fortiden.

Positive betænkninger øge din kreditværdighed (hvilket resulterer i god kredit), der henviser til, at negative rapporter reducere din kreditværdighed (hvilket resulterer i dårlig kredit UK). Selvfølgelig, vil ikke en eller to negative rapporter forårsage du har dårlig kredit UK… det tager tid og specifikke aktioner fra din side.

Hvordan kredit går dårligt

Dårlig kredit UK er normalt en direkte følge af din manglende til tilfredsstillende betalinger på et lån, kassekredit eller anden finansiering.

Dette kan lyde alvorlig, men alle, at det egentlig betyder er, at du var enten almindeligt eller konsekvent sene betalinger eller at du har misligholdt en eller flere gæld (dvs. at du ikke betaler det). Ofte gange er der legitime årsager til dette… sygdom, arbejdsløsheden og juridiske spørgsmål såsom retssager eller skilsmisse kan alle få dig til at sakke agterud.

Den gode ting er, at bare fordi du har dårlig kredit UK nu betyder at du skal have det i fremtiden.

Hvordan at reparere din kredit

En bred vifte af kredit reparation og kredit rådgivning service har surfacing i de seneste år, sammen med den sædvanlige svindel og virksomheder, der overprisen for de tjenester, de udfører. I stedet for at bruge store summer på disse tjenester, dog, kan du overveje, forsøger at rette din dårlige kredit UK selv.

Det vil tage tid, og det kan være et par år før du har god kredit igen, men udnytte kredit reparation tjenester tage tid at genoprette din gode kreditværdighed.

Kontakte dine kreditorer for at arrangere en tilbagebetaling plan (sikre at du ikke får over dit hoved).

Arbejde på tilbagebetale din gamle gæld, men samtidig forsøge at finde en bank, der udsteder en sikrede kreditkort trods din kreditværdighed (disse kort kan normalt findes nemt online, og har lav kreditmaksimum, men højere afgifter end nogle andre kort).

Begynde at oprette positive betænkninger af betalingspligtige regelmæssigt på dette nye kort, og som du afbetale de ældre gæld din kredit rapport vil begynde at flytte fra det meste negative rapporter over for det meste positiv.

Som den ældre rapporter alder og er slettet fra dit kredithistorie, de nye positive betænkninger vil have en meget større indflydelse og vil hæve din kredit score tilbage op til god niveauer.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.