Sculpting tid: Oprettelse af en plan, der virker For dit hjem baseret virksomhed

Uanset om du er interesseret i at tjene penge fra hjemmet som en fuld tid job eller som en i flere streams af indkomst, er det vigtigt at fokusere på time management. Hjem virksomheder er lokkende, fordi lad os ansigt det alle ville elske at skære deres pendler tid fra en time til to minutter det tager for at gå ind i det næste rum. Men mange hjem virksomhedsejere falde i fælden, at hver lille distraktion prioriteres over deres virksomheder.

Nøglen til at skabe et system med tidsstyring, der virker er at starte med at lave en liste over prioriteter. For mange mennesker kommer deres familier øverst på listen – naturligvis kære er vigtige for livet. Skåret ud tid for børn, ægtefæller, osv, men holde tid for virksomheden afspærret. Bare fordi du arbejder ud af betyder ikke dit hjem, at du er klar til at blive på pinde af andre. Faktum er, et hjemmekontor er stadig et kontor, så sørg for at opbevare det et sted, hvor du kan arbejde med minimal distraktioner.

Næste, finde ud af, hvor meget tid du bliver nødt til at dedikere til din virksomhed for at gøre profit du leder efter. En fuld tid hjem baseret virksomhed vil sandsynligvis kræve dig til at sætte i flere timer hver dag. Men hvis du bruger dit hjem baseret virksomhed som en af flere streams af indkomst, derefter beslutte, hvor mange timer du bliver nødt til at sætte, og hvor de vil passe ind i mellem andre dine tidsplaner for andre indtægtskilder. Sørg for, at du er dedikeret til antallet timer, du kommer op med. Både for mange og for lidt timer tildelt vil kaste eksistensgrundlaget for din virksomhed.

Endelig Skriv ud af en tidsplan for dig selv. Om denne tidsplan er daglig eller gælder hele uge er helt afhængig af dit liv. For eksempel, hvis dine børn har sport praksis på forskellige tidspunkter hver dag, kan så din tidsplan ændre fra mandag til fredag. Du kan endda vælge at arbejde i weekenderne. Selv om fleksibilitet er en stor frynsegode til arbejde i hjemmet, Husk at du stadig skal sætte i den passende mængde tid, som din virksomhed har behov for at opnå en fortjeneste. Udelade den tid du behøver for arbejde hver dag, og gøre sikker på tidspunktet fortsat uafbrudt. Husk at planlægge tid til måltider samt-næppe nogen virker godt på tom mave!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.